Cum să dezactivați istoricul activităților și să vă protejați confidențialitatea

How Disable Activity History

dezactivați istoricul activității Pentru a rezolva diferite probleme ale computerului, vă recomandăm Restoro PC Repair Tool: Acest software va repara erorile obișnuite ale computerului, vă va proteja de pierderea fișierelor, malware, defecțiuni hardware și vă va optimiza computerul pentru performanțe maxime. Remediați problemele PC și eliminați virușii acum în 3 pași simpli:
  1. Descărcați Restoro PC Repair Tool care vine cu tehnologii brevetate (brevet disponibil aici ).
  2. Clic Incepe scanarea pentru a găsi probleme cu Windows care ar putea cauza probleme cu computerul.
  3. Clic Repara tot pentru a remedia problemele care afectează securitatea și performanța computerului
  • Restoro a fost descărcat de0cititori luna aceasta.

Istoricul activităților este o nouă caracteristică introdusă în Actualizare aprilie și, deși această caracteristică poate fi utilă, mulți utilizatori au probleme de confidențialitate. Această funcție vă poate trimite informațiile, cum ar fi aplicațiile pe care le utilizați, precum și documentele și site-urile web pe care le vedeți către Microsoft, iar mulți utilizatori nu doresc acest lucru. Dacă sunteți unul dintre utilizatorii preocupați de confidențialitatea lor, astăzi vă vom arăta cum să dezactivați funcția Istoric activități pe Windows 10.



Ce este istoricul activității și cum să îl dezactivați?

După cum sa menționat anterior, funcția Istoricul activității a fost introdusă în actualizarea din aprilie împreună cu Cronologie . Utilizând cronologia și istoricul activităților, puteți vedea cu ușurință toate documentele sau paginile web pe care le-ați vizitat la o anumită dată și puteți reveni la ele cu un singur clic.

Această funcție stochează toate aceste date la nivel local, dar dacă doriți, puteți activa sincronizarea și sincroniza datele cu serverele Microsoft. Procedând astfel, vă puteți sincroniza activitatea cu alte dispozitive și puteți continua să lucrați la documente sau să vizitați site-urile web de pe alte dispozitive. Deși acest lucru pare destul de util, mulți utilizatori au probleme de confidențialitate, așa că astăzi vă vom arăta cum să dezactivați istoricul activităților pe computerul dvs.



Iată câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a dezactiva Istoricul activităților de pe computer:


  1. Schimbați setările
  2. Schimbați politica de grup
  3. Editați registrul
  4. Ștergeți istoricul activității
  5. Ștergeți istoricul din contul dvs. Microsoft

Soluția 1 - Modificați setările

Potrivit utilizatorilor, cel mai bun și mai simplu mod de a dezactiva Istoricul activității este dezactivarea acestuia din aplicația Setări. Acest lucru este destul de simplu și îl puteți face urmând acești pași:



hard diskul extern continuă să se deconecteze și să se reconecteze
  1. Deschide Aplicație Setări . Puteți face acest lucru rapid folosind Tasta Windows + I
  2. UnulAplicație Setărise deschide, navigați la Confidențialitate secțiune.
    istoricul activității de confidențialitate
  3. Din panoul din stânga selectați Istoria activității . În panoul din dreapta debifați Lasă Windows să-mi colecteze activitățile de pe acest computer și Lăsați Windows să-mi sincronizeze activitățile de pe acest PC cu cloud Opțiuni.
    dezactivați istoricul activității

După dezactivarea acestor opțiuni, Windows nu va colecta niciun istoric de activitate pe computerul dvs. Dacă totuși doriți să utilizați caracteristica Cronologie, dar nu doriți să partajați istoricul dvs. cu Microsoft, puteți utilizaLasă Windows să-mi colecteze activitățile de pe acest computeropțiune.


Soluția 2 - Schimbați politica de grup

Potrivit utilizatorilor, puteți dezactiva caracteristica Istoric activități chiar din setările politicii de grup. Acest lucru este destul de util dacă gestionați mai multe PC-uri sau pur și simplu doriți să aplicați această regulă pe întregul PC. Pentru a dezactiva Istoricul activităților, trebuie doar să faceți următoarele:

  1. presa Tasta Windows + R și intră msc . Acum apăsați introduce sau faceți clic O.K .
    istoricul activităților din politica de grup
  2. Cand Editor de politici de grup se deschide, în panoul din stânga navigați la Computer Configuration Administrative Templates System OS Policies În panoul din dreapta, faceți dublu clic pe Permiteți publicarea activităților utilizatorilor politică.
    istoricul activității politicii de grup dezactivează
  3. Acum selectați Dezactivat opțiune și faceți clic pe aplica și O.K pentru a salva modificările.
    dezactivați istoricul activității politicii
  4. Opțional:De asemenea, puteți seta Activați fluxul de activitate și Permiteți încărcarea activităților utilizatorilor politicile pentru persoanele cu dizabilități. Acest lucru nu este obligatoriu, dar s-ar putea să vă ajute.

După efectuarea acestor modificări, computerul dvs. nu va colecta istoricul activității și datele dvs. nu vor fi încărcate pe serverele Microsoft.



  • CITEȘTE ȘI: Utilizatorii susțin că Microsoft încă colectează istoricul activităților în ciuda faptului că a fost dezactivat

Soluția 3 - Editați registrul

Utilizarea unui Editor de politici de grup pentru a dezactiva Istoricul activităților pe computerul dvs. este o metodă excelentă, dar unele versiuni de Windows nu au disponibil Editor de politici de grup. Dacă nu aveți Editor de politici de grup, puteți dezactiva această funcție Editor de registru . Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

nu poate continua să utilizeze aplicația
  1. presa Tasta Windows + R și intră regedit . presa introduce sau faceți clic O.K .
    istoricul activității regedit dezactivează
  2. Când se deschide Editorul de registry, navigați la HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Microsoft Windows System tasta din panoul din stânga.
  3. Faceți clic dreapta oriunde în panoul din dreapta și alegeți Nou> Valoare DWORD (32 de biți) .
    nou istoric al activității dword
  4. introduce PublishUserActivities ca nume al noului DWORD. Faceți dublu clic pe noul DWORD și setați datele de valoare la 0.

După ce faceți acest lucru, reporniți computerul sau pur și simplu deconectați-vă de la cont și conectați-vă din nou. După aceasta, caracteristica istoricului activității va fi dezactivată.


Soluția 4 - Ștergeți istoricul activității

Dacă ați dezactivat deja Istoricul activităților pe computerul dvs., trebuie să știți că datele dvs. sunt încă stocate online pe serverele Microsoft. Cu toate acestea, puteți remedia acest lucru cu ușurință, pur și simplu ștergând istoricul din aplicația Setări. Pentru aceasta, urmați acești pași:

gpu nu a fost detectat în bios
  1. Deschideți aplicația Setări și navigați la Confidențialitate> Istoricul activității .
  2. În panoul din dreapta navigați laȘtergeți istoricul activitățilorși faceți clic pe clar buton.
    ștergeți istoricul activității butonului
  3. Va apărea acum un dialog de confirmare. Clic O.K .
  4. Windows va începe să vă șteargă istoricul activităților. Acest lucru poate dura un minut sau două, deci aveți răbdare.

După aceasta, istoricul dvs. va fi șters și toate datele dvs. vor fi eliminate de pe serverele Microsoft.


Soluția 5 - Ștergeți istoricul din contul dvs. Microsoft

Dacă vă faceți griji că informațiile dvs. sunt încă disponibile pe serverele Microsoft, le puteți elimina chiar din contul dvs. Microsoft. Acest lucru este util dacă nu aveți acces la computer, dar doriți să vă asigurați că istoricul activității dvs. nu este disponibil online.

Pentru a șterge istoricul activității, procedați în felul următor:

  1. Deschideți browserul și accesați Istoricul activității Microsoft pagină.
  2. Acum conectați-vă cu contul dvs. Microsoft.
  3. Selectați din meniul din stânga Aplicații și servicii . Acum faceți clic pe Ștergeți activitatea în panoul din dreapta.
    aplicații și servicii pentru istoricul activităților
  4. Va apărea acum un dialog de confirmare. Apasă pe clar

După câteva momente, istoricul activității dvs. va fi eliminat de pe serverele Microsoft.

Istoricul activității poate fi o caracteristică utilă, mai ales dacă doriți să reveniți rapid la un anumit proiect la care lucrați mai devreme. Cu toate acestea, dacă vă îngrijorează confidențialitatea, nu ezitați să încercați unele dintre soluțiile noastre și să le utilizați pentru a dezactiva istoricul activităților de pe computer.

CITEȘTE ȘI: